calendari de l'hort

calendari de l'hort

Benvinguda

Benvinguts i benvingudes al Bloc de l'Hort de Jesuïtes Lleida Col.legi Claver.

Degut a que en aquest bloc inicial hi ha penjades moltes imatges i videos, hem cregut oportú fer-ne un per a cada curs. Cliqueu els enllaços si els voleu seguir.
Gràcies i disculpeu les molèsties.

Curs 2012 2013.-
https://sites.google.com/a/fje.edu/llocduplicat/

Curs 2011 / 2012

Final del compostatge desembre del 2011

Boixos i evònims al parterre del Jardí de Cicle Mitjà. Maig del 2011

Filmacio del dia del mercat

Dibuix del Mural Agenda 21

Dibuix del Mural Agenda 21
Dibuix del mural

El mural es va omplint de color...

El mural es va omplint de color...
divendres 19 de novembre 2010

color i més color

color i més color
ja es va completant

Últims detalls al mural.

Últims detalls al mural.
Últims detalls al mural. Gràcies a tots els participants!

Agraïment als participants en el mural de l'Agenda 21. Claver Jesuïtes Lleida

Carxofes i Tulipes

dijous, 18 de febrer de 2010

6è dia de l'hort Grup 4t.

DIA: 18-2-2010 GRUP 4 HORTSISÈ DIA DE L’HORT
Avui no hem pogut anar al hort, ha plogut molt i ens hem hagut d'estar a la classe; ha estat molt divertit, però, jo crec, que a tots en hauria agradat més anar a l’hort. Hem de tenir en compte que avui és l’últim dia de l’hort per al nostre grup, els temps passa volant! I com ha dit el nostre professor, potser a final de curs tornarem tots els grups per fer un dibuix de com estarà l’hort a l’estiu i per acabar de fer alguna cosa. Primer, el nostre professor, ha recollit els deures del lèxic de les eines dels nens que faltaven lliurar-lo; quan ja estava tot, ens ha explicat dues recerques: una de dites catalanes dels camp relacionades amb el temps, els arbres i la collita i l’altra de plats típics fets amb productes de la terra. Hem quedat que l’entregaríem la setmana del nou al cinc d’abril. A part de les recerques, també lliurarem el quadern tot acabat. Tot seguit, hem fet tres exercicis del quadern; un tractava de calcular quantes coliflors, bròquils, cols, mongetes, pèsols i faves hi cabien en una parada. El segon, era semblant al primer, però amb carabassons, cogombres, carabasses, bledes, espinacs, enciams i escaroles. I, per últim, l'exercici numero tres, que consistia en col•locar, en un croquis, totes les hortalisses, de diferents classes, en els seu espai corresponent, també s’havia de posar quantes plantes hi havia de cada tipus. Per cert, al final, hem avansat la feina de les recerques i el nostre professor ens ha ensenyat un gràfic que va fer el pare Ribalta que representava tot el que havia plogut durant tots els mesos i anys des del 1988. A estat un dia genial! De moment ens acomiadem de l’hort quasi per tot el curs.


Paula Peiró Vacas


Avui dijous ha estat l'últim dia de classe de l'hort amb el grup quatre. Hem treballat força i com que ahir va ploure, ens hem dedicat a fer les tasques del dossier de treball. Tots han lliurat el LÈXIC de les Eines de l'hort. Tots han fet les fitxes del dossier i hem comentat la data de lliurament del dossier acabat. Hem quedat per a la setmana del 5 al 9 d'abril. Queda per presentar la recerca de les famílies botàniques i la de gastronomia.
Vull agrair a tots els membres del grup la seva ajuda, dedicació i el seu treball. Sense la seva participació l'hort del Claver no hauria estat possible.
Moltes gràcies !

Damià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Plantada de cebes 10 nov 2010

A sembrar faves.

sembra d'alls i espinacs 20 0ctubre 2010

Pòster del Claver

Pòster del Claver
Agenda 21

Resum final de l'hort 09/10

A continuació el resum de l'hort 09/10:

Part1

Part2

Abril del 2010

Tercer dia

Grup1 5è dia (video)

Grup 3 3er dia (video)

si és pare el video cliqueu en aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=lTnN8dw1cIQ

Grup 1 segon dia

replanteig octubre 2009

Fem Compostatge?